Kadir Canpolat’tan İtidal Çağrısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, AK Parti Erzurum Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş, eşi ve beraberindeki partililerle birlikte saldırıya uğramasına ilişkin itidal çağrısı yaptı.

İddiaya göre AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, akşam saatlerinde beraberindeki eşi, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle saha çalışması yaparken, karşılarına çıkan ve Yeniden Refah Partisi Horasan Belediye Başkan Adayı Abdulhatem Bastem’i desteklediklerini söyleyen grubun sözlü saldırısına uğradı. Daha sonrasında sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bu durum üzerine Başkan Canpolat, “Siyasi ikbal uğruna hırs ve sinirle hareket etmek doğru değildir” dedi.

Canpolat kamuoyu ile paylaştığı mesajında: “Değerli Horasanlı hemşehrilerim, 31 Mart seçimlerinde ve diğer seçimlerde dikkat etmemiz gereken en önemli husus seçim kazanmak değildir. Bizim birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz her şeyden daha önemlidir. Siyasi ikbal uğruna hırs ve sinirle hareket etmek doğru değildir. Horasanlı hemşerilerimiz kimi isterse onu başkan yapacaktır. Bu demokrasinin gereğidir. Etkiyle, baskıyla, hakaret ve tehditle asla bir sonuç alınamayacağı gibi bu bizim kardeşliğimize de gölge düşürür. Bu anlamda tüm yurt genelinde olduğu gibi Horasanımız da seçimlerin bir şenlik havasında geçmesini ümit ediyor, tüm Horasanlı hemşehrilerimi bu vesileyle saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadir Canpolat’tan İtidal Çağrısı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin