Kadir Canpolat İzmir’de Bayraklı Esnafını Ziyaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, bir dizi program gerçekleştirmek amacıyla İzmir’e geldi. Başkan Canpolat beraberindeki partililerle birlikte ilk ziyaretini esnafa yaptı.

Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, İzmir programı kapsamında Bayraklı ilçesindeki Sevgi Yolu semtinde esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarete Ocak Partisi Bayraklı Belediye Başkan adayı Kader Ürentay, Bornova Belediye Başkan adayı Hasan Canyıldıran ve Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Muhammed Demir de eşlik etti.

Esnafla sohbet eden Başkan Canpolat, burada Lokman Hekim’den alışveriş yaparak vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretinde özellikle emekli vatandaşların sorunlarına değinen Canpolat, sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini söyledi.

“BAYRAKLI EN GÜZEL HİZMETİ HAK EDİYOR”

Seçilip göreve geldikten sonra yapacağı çalışmaları anlatan Bayraklı Belediye Başkan adayı Kader Ürentay, 31 Mart’ta herkesin oy kullanmasını isteyerek “İzmir’in Bayraklı İlçesi en güzel hizmeti hak ediyor. Biz de o hizmeti değer verdiğimiz güzel ilçemize getireceğiz. Özlediğiniz çalışmaları hayata geçirmemizi sağlamak sizin elinizde. Sandığa gitmeye çok kısa bir süre kaldı. Lütfen oyunuzu çalışkan adaylardan yana kullanın” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadir Canpolat İzmir’de Bayraklı Esnafını Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin