Devlet Okulunda Kayıt Ücreti Skandalı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yaşayan Ocak Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Yunus Bozkurt’tan şok iddia. Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan bir devlet okulunda velilerden kayıt ücreti talep edildi.

Özel okul fiyatları, enflasyonun etkisiyle tavan yaptı. Zamların ardından çocuklarını devlet okullarına yazdırmaya giden veliler ikinci bir şok ile karşılaştı. Bağış adı altında kayıt ücreti isteyen okullar, velilere sitem ettirdi.

Çocuğunu Yıldırım ilçesinde bir devlet okuluna kayıt ettirmek isteyen Bozkurt’un iddiasına göre, kayıt yaptırmak için giden eşine “Okul müdürü tarafından 500 TL’lik kayıt ücreti olmadan kayıt yapamayız, gönderilen İBAN üzerinden okul harçlarını yatırın” denildi.

Yaşanan bu olay ile ilgili okul müdürü ile iletişime geçen Bozkurt, devlet okulunda kayıt ücreti olmasının hukuka aykırı olduğunu söyledi. Okul müdürünün aynı şeyleri tekrarlaması üzerine kendisinin Ocak Partisi İlçe Başkan Yardımcısı olduğunu söyledi. Yunus Bozkurt ilçe başkan yardımcısı olduğunu söylemesiyle okul müdürünün geri adım attığını iddia ederek öğrencinin ücretsiz bir şekilde okul kaydını yaptığını ifade etti.

Haber: Senem Kaya

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Devlet Okulunda Kayıt Ücreti Skandalı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin