Yunan tankeri balıkçı teknesine çarptı! Tekne alabora oldu! 4 kişi hayatını kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Seyhan Karataş balıkçı barınağının 3 mil açığında bulunan Yunan bandıralı tanker, 20 metre uzunluğunda olan balıkçı teknesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle alabora olan teknenin içindeki 5 balıkçının kaybolduğu belirtilmişti. Edinilen son dakika haber göre; 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Adana’nın Karataş ilçesi açıklarında Yunanistan bayraklı bir tanker ile Türk bayraklı balık avlama teknesinin çarpıştığı, alabora olan teknede bulunan ve kayıp olduğu değerlendirilen 5 kişinin bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldığı bildirildi.

3 SAHİL GÜVENLİK BOTU VE BİR SAHİL GÜVENLİK TİMİ BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 05.50’de Karataş ilçesi 15 deniz mili açıklarında Yunanistan bayraklı bir tanker ile Türk bayraklı balık avlama teknesinin çarpıştığı ve teknenin alabora olduğu bilgisi alınması üzerine bölgeye 3 Sahil Güvenlik botu ve bir Sahil Güvenlik Dalış Timi sevk edildi.

Teknede bulunan ve kayıp olduğu değerlendirilen 5 kişinin bulunması amacıyla arama kurtarma çalışması başlatıldı.

ADANA VALİLİĞİ ACI HBERİ DUYURDU!

Adana Valiliği, Akdeniz’de Karataş ilçesi açıklarında Yunanistan bayraklı bir tanker ile çarpışan Türk bayraklı balıkçı teknesindeki 5 kişiden 4’ünün cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

ALABORA OLAN TEKNEYİ DİĞER BALIKÇILAR BULDU

A Haber muhabiri Mehmet Miras olayla ilgili, “Sabah saatlerinde Yunan tanker gemisi 20 metre boyunda av yapan balıkçı teknesine çarptı. Çarpma sonucu alabora olan Türk balıkçısından 5 personelin kaybolduğu iddia ediliyor. Bölgeye çok sayıda kurtarma ekipleri hareket etti.” ifadelerini kullandı.

Denizdeki diğer balıkçılar, açık denizde tekneyi alabora olmuş halde buldu. Teknenin, gemiyle çarpışması sonucu alabora olduğu iddia edildi.

Karataş Su Ürünleri Kooperatifi üyeleri, alabora olmuş tekneye çıkarak balıkçılara ulaşmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yunan tankeri balıkçı teknesine çarptı! Tekne alabora oldu! 4 kişi hayatını kaybetti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin