Victoria Velvet ve eşi Thomas David Blyth, Bağış ailesi tarafından ağırlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çek Cumhuriyeti’nin meşhur komedi ve müzik sanatçısı Victoria Velvet ve eşi Thomas David Blyth, Prag Büyükelçimiz Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış tarafından T.C. Prag Büyükelçilik rezidansında geleneksel Türk ikramları ile ağırlandı.

Victoria Velvet, Türkiye’de geçirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığı sonrasında Türkiye’nin salgına karşı yürüttüğü mücadele ve sağlık sistemine yönelik övgü dolu ifadelerde bulundu. Eşinin yeni görevi nedeniyle Ankara’da yaşamaya başlayan Velvet, sosyal medya hesabı Instagram’dan yayınladığı videoda, Türkiye’de geçirdiği tedavi sürecini takipçileriyle paylaştı.

Velvet, Kovid-19 testi sonucunun pozitif çıkmasının ardından sağlık ekiplerinin tedavide kullanılan ilaçları evine getirdiğini belirterek, “Bu durum beni çok şaşırttı, Türkiye’de sistem biraz farklı işliyor. Katı ama işe yarıyor.” ifadesini kullandı.

Sağlık ekibinin ilaçları nasıl kullanacağına ilişkin kendisini bilgilendirdiğini aktaran Velvet, ilaçları alıp almamakta tereddüt ettiğini, ilk 3 günü çok zor geçirdiğini, nefes alıp vermekte ciddi sorunlar yaşadığını, durumunun çok daha kötüleştiğini düşünerek hastaneye gitmeyi düşündüğünü anlattı.

Velvet, evine gelen sağlık ekibinin ilaçları 5 gün boyunca ihmal etmeden kullanmasının önemine işaret ettiklerini söyleyerek, ilaçları almayı sürdürdüğünü, 4. günden itibaren iyileşmeye başladığını ve hastalığı atlattığını kaydetti.

Çek sanatçının Türkiye’nin sağlık sistemine yönelik övgü dolu paylaşımına binlerce takipçisi yoğun ilgi gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Victoria Velvet ve eşi Thomas David Blyth, Bağış ailesi tarafından ağırlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin