ÜNLÜ TEKSTİL FİRMASINDAN SİYONİST İSRAİL ZÜLMÜNE KREASYONLA DESTEK!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin Ünlü Tekstil Firması Müslümanların Bütün Hassasiyetlerini Yerle Bir Edercesine Bir Kreasyon Paylaştı. İslam Alemi İle Adeta Alay Edercesine İntikam Ve Soykırımın Resmedildiği Paylaşıma Tüm Dünyadan Tepkiler Geldi. Külliye TV İstihbarat Ve Strateji Uzmanı Sezgin Kocabay Resimler Üzerinde Yapmış Olduğu Analizde Dehşet Verici Tanımlamalarda Bulundu.

Peki Neler Resmedildi?

Sezgin Kocabay: “Bir eli havada bir el yerde Amerikan Özgürlük heykeli figürlü ölüm meleği darağacına asılmış tabut içerisinde resmedilirken, gösterinin sol tarafında başörtülü bir kadının belden aşağısı çıplak vaziyette arkadan sarılmış bir erkek tarafından tecavüze uğradığını betimleyerek, hemen ön tarafında canlıyken bezlere sarılmış kanlar içinde çürümeye başlamış yarı canlı çocuk cesedi, hemen sağ tarafta duvarda Filistin topraklarını gösteren harita sıva döküntüleri şeklinde tasvir edilmektedir. Ölüm meleği olarak betimlenen mankenin üstünde durduğu kare kutu İslami inançları ayaklar altına alındığını, yerdeki seccadede İslam inancının yıkıntıları altında kaldığını sembolize etmektedir” Dedi.

“Ayrıca yine görsellerde üst üste bırakılmış taşların en üstünde üçgen bir taşın olması Siyonizm ve Masonizmin tüm değerleri alt edeceğini simgelerken henüz açılmamış bavullar ileride yapılması planlanan olayları betimlemektedir, yine içi boş tablolar geleceğe yönelik İlluminati, Siyonizm ve Masonizmin Orta Doğu’da kan ve gözyaşı, soykırım ve imhalar için planlar yaptıklarını resmetmektedir. Tüm vatandaşlarımızın ve tüm dünya Müslümanları ve tüm insanlığı Satanist bu tür firma ve şirketlere gerekli tepki vermeleri Müslümanlar için bugün farz bir ibadet hükmündedir” dedi.

Haber: Melike Bilgin, Pınar Avşar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÜNLÜ TEKSTİL FİRMASINDAN SİYONİST İSRAİL ZÜLMÜNE KREASYONLA DESTEK!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin