Schneider Electric, BlokSeT Lean ile işletmelerin karbon ayak izlerini azaltıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL (AA) – Schneider Electric, düşük karbon ayak izine sahip yeni nesil BlokSeT Lean Alçak Gerilim Panosu ile veri merkezi ve yarı iletken sektörlerinde verimlilik ve güvenilirlik sağlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Schneider Electric, veri merkezi ve yarı iletken sektörlerinin sürdürülebilir geleceği için BlokSeT Lean alçak gerilim panosunu geliştirdi.

Yapılan araştırmalara göre, yarı iletken endüstrisi küresel karbon emisyonlarının yaklaşık yüzde 2'sini oluşturuyor. Veri merkezleri de artan dijital hizmet talebini karşılamak için gereken enerjiyi sağlamak amacıyla sunucular, soğutma sistemleri ve diğer ekipmanlara güç sağlamak için büyük miktarda elektrik tüketiyor. Bu durum, sektörlerin karbon ayak izine negatif şekilde yansıyor.

– BlokSeT Lean enerji tasarrufuna imkan tanıyor

Schneider Electric'in BlokSeT Lean çözümü, şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. Bu ürün grubu enerji dağıtım sistemlerini sadeleştirerek kurulumu, devreye almayı ve bakımı kolaylaştırıyor. Gerçek zamanlı termal izleme çözümü, gelişmiş kablosuz bağlantı ve öngörücü bakım özellikleri sayesinde yüksek enerji tasarrufuna imkan tanıyor ve enerji dağıtım sistemlerinin güvenilir ve verimli çalışmasını sağlıyor.

Veri merkezi ve yarı iletken sektörlerinde sürdürülebilir çözümlerin benimsenmesi, enerji tüketimini ve işletme maliyetlerini azaltırken, şirketlerin regülasyonlarla uyumluluklarını sağlıyor ve tüketicilerin çevresel sorumluluk taleplerini karşılamalarına yardımcı oluyor. Bu doğrultuda geliştirilen BlokSeT Lean, enerji dağıtım sistemlerinin enerji verimliliği düzenlemelerindeki değişikliklere, enerji maliyetlerine ve diğer faktörlere uyum sağlamasına olanak tanıyarak operasyonların geleceğe hazırlanmasına destek sunuyor.

EcoStruxure IoT özellikli çözümlerle, alçak gerilim panosu verileri kablosuz bağlantı yoluyla gerçek zamanlı olarak toplanıp analiz ediliyor ve operatörlere önleyici ve öngürücü bakım analizi sağlanıyor.

Bu özellikleriyle BlokSeT Lean, veri merkezi ve yarı iletken sektörlerinin daha sürdürülebilir ve çevresel açıdan sorumlu bir geleceğe geçişine yardımcı oluyor. Düşük karbonlu güç dağıtım çözümlerini benimseyen işletmeler ise karbon ayak izlerini azaltırken, operasyonel verimliliği artırıyor ve çevresel açıdan sorumlu şirketler olarak itibarlarına güç katıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Schneider Electric, BlokSeT Lean ile işletmelerin karbon ayak izlerini azaltıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin