SARIKAMIŞ AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN OSMANLI OCAKLARI’NA ZİYARET

Ak Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Av. Kenan Doğan, Osmanlı Ocakları Sarıkamış İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu.

Kendisini Osmanlı Ocakları Sarıkamış İlçe Başkanı Ercan Merac karşıladı.

Ak Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Kenan Doğan Osmanlı Ocakları’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini özellikle Osmanlı Ocakları’nın Doğu ve Güneydoğu’da millilik ve kardeşlik temeli üzerine yürüttükleri çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti.

Osmanlı Ocakları Sarıkamış İlçe Başkanı Ercan Merac ise Ak Parti ilçe Başkanı Av.Kenan Doğan’a ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıklarını söyledi.

Ercan Merac’ın açıklaması şöyle:

“Öncelikle Ak Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Sayın Av. Kenan Doğan’ın ziyaretinden dolayı çok memnunuz. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İki teşkilatımızda Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında toplanan,Sayın Cumhurbaşkanımızın izinde giden teşkilatlardır.

Ortak noktalarımız vatandır,millettir,bayraktır,ezandır,kardeşlik ve barıştır.

Bu ilkeler doğrultusunda bütün vatanseverler ortak hareket etmesi gerekmektedir. Bizlerin inancı budur.

Sayın Cumhurbaşkanımızın görevlendirdiği kişileri desteklemekte bizlerin görevi olacaktır.”dedi.

Ardından ikili önceliklerinin “Millik ve Kardeşlik temelinde tüm vatandaşları birleştirmek” olduğunu belirtip hatıra fotoğrafı çekildiler.

Exit mobile version