Perinçekten Kılıçdaroğlu’nun”sıramı bekleyeceğim” yanıtına cevap

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Perinçek: ” Yoğun bakımda bir devlet istemeyiz! Aşı olacaksa ilk Devlet Adamları olacak!” dedi.

”Önce Sağlık Bakanlığımızı ve sağlık çalışanları yürekten kutluyorum” diyerek sözlerine başlayan perinçek, ”Türkiye koronavirüs sürecinde en başarılı ülkelerden biri ve bakanımızda son derece bilgili, dirayetli biri. Başarılı oldu. Onları kutlayarak başlıyorum” dedi.

Türkiyeye aşı geldi diyen Perinçek ”şimdi ikinci parti de gelmek üzere önümüzdeki hafta ilk üç gün içinde gelecek. Aşılar konusunda Türkiye doğru bir tercih yaptı. Virüs veya ölü mikrobu verdiğimiz zaman vücut bir bağışıklık yaratıyor. Bu bizim klasik, bütün insanlık tarihinin denediği ve bizim Cumhuriyet döneminde veremi yenmemizde olağanüstü başarılar göstermiştir. Şimdi Koronavirüste denenmiş başarılı olunan aşılardır. Çin de Bütün faz çalışmaları yapılan aşı geldi. Bu aşının Türkiye’ye sağlıklı bir şekilde gelmesi için gereken sorumluluğu yerine getirdim. Sağlık Bakanımızla iletişim halinde olduk bu aşının milletimizin hizmetine sunulmasıyla ilgili olarak bizde kendi sorumluluklarımızı ve görevleri yerine getiriyoruz” dedi.

Pazartesi günü aşı olacağına vurgu yapan Perinçek ” Hepimizin örnek olması lazım sayın Cumhurbaşkanı ve Hükümet yetkilileri güzel bir tutum aldılar aşılarını yaptırdılar. Devlet büyüklerinin korunması birinci öncelik olmalı yoğun bakımda olan bir Devlet yönetimi olmaz. Vatan Partisi olarakta bu aşının yapılmasında birinci önceliği Devlet yöneticileri, Hükümet yöneticileri, Ordu yöneticileri onlarda olması gerektiğini saptadık dedi. Bilimin Amerikanı Çin’i olmaz vurgusu yapan Perinçek: ”Amerikan aşısı olsa yine olurdum. ABD nin de insanlık bilimine son 200 yıl içinde katkıları oldu. Halkımızın sağlığı için aşıyı kabul ediyoruz dedi.

Kılıçdaroğlu’nun ”Sıramı bekleyeceğim yanıtına Perinçek ”Halk Dalkavukluğu” dedi.

Kılıçdaroğlunun ”sıramı bekleyeceğim” yanıtına Perinçek Devlet adamı sıra beklemez, halk dalkavukluğu diyeceğimiz bir tavır. Aşı olacaksa ilk önce Devlet Adamları olacak. İlk önce Atatürk olacak, ilk önce Celal Bayar olacak, İnönü olacak, demiral olacak, Ecevit olacak bugünde ilk önce Recep Tayyip Erdoğan olacak devlet yöneticileri olacak yoğun bakımda bir devlet istemeyiz şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Perinçekten Kılıçdaroğlu’nun”sıramı bekleyeceğim” yanıtına cevap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin