1. Haberler
  2. Gündem
  3. Pendik'te iş makinesi operatörünün bayrak hassasiyeti kamerada

Pendik'te iş makinesi operatörünün bayrak hassasiyeti kamerada

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL (AA) – Orhangazi Mahallesi’nde İETT otobüsünün çarpması sonucu kolonunda hasar oluşan 4 katlı binanın yıkımı için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Yıkım çalışması yapan operatör, binanın duvarına asılı Türk bayrağını görünce iş makinesini durdurdu. Araçtan inen operatör, bayrağı asılı olduğu yerden aldıktan sonra çalışmasına devam etti.

İş makinesi operatörünün davranışı çevredekilerin takdirini toplarken, bu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı.

Ne olmuştu?

Pendik’te, 7 Ağustos’ta bir İETT otobüsü, Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi’nde seyir halindeyken önce elektrikli kasalı yük taşıma motosikletine, sonra 4 katlı binanın girişindeki berber dükkanına çarpmıştı.

Kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırılmış, binanın otobüsün çarptığı taraftaki kolonu hasar görmüştü. Tedbiren boşaltılan apartmanın elektrik, su ve doğal gazı kesilmişti.

Binanın giriş katına 4 çelik destek kolonunun yerleştirilmesinin ardından İETT otobüsü vinç yardımıyla kaldırılırken, binanın yıkılmasına karar verilmişti.

Muhabir: Şükrü Gündüz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pendik'te iş makinesi operatörünün bayrak hassasiyeti kamerada
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin