Oyun Oynamak İçin Dünyanın En Seksi Sunucusunu Terk Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Profesyonel bilgisayar oyuncusu Douglas Martin, dünyanın en seksi hava durumu sunucularından biri olarak tanınan kız arkadaşı Yanet Garcia’dan ayrıldı. Martin konuya ilişkin şoke eden bir açıklama yaptı, “Benim kız arkadaşa ayıracak zamanım yok. Oyun oynamam gerek” dedi.

Son dönemlerin gözde işi e-spor oyunculuğu bütün dünyanın ilgisini çekiyor… Bu iş kolu son dönemde oldukça ilginç bir olaya da tanıklık etti.

Son dönemde pek de başarılı olmayan Meksikalı e-spor oyuncusu Douglas Martin, kız arkadaşı Yanet Garcia’dan ayrıldığını açıkladı.

Call of Duty oyunu ile şöhrete kavuşan Martin son dönemde performansının çok düştüğünü söylerken, ayrılık kararını YouTube üzerinden duyurdu. Martin, “Benim sadece Call of Duty oynamaya odaklanmam gerek. Benim bir kız arkadaşa ayıracak zamanım yok” ifadesini kullandı.

Martin’in açıklamalarının ardından seksi bir fotoğrafını paylaşan Garcia, çok sayıda beğeni ve destek mesajı alırken, “Kalbim kırıldı” yorumunu yaptı. Instagram üzerinden 6.5 milyon takipçisi olan Garcia’nın YouTube’da 480.000 takipçisi bulunurken, eski erkek arkadaşı Martin’i ise Instagram’da 1.5 milyon takipçisi ve YouTube üzerinde ise 2.5 milyon takipçisi var.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Oyun Oynamak İçin Dünyanın En Seksi Sunucusunu Terk Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin