Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanlığı’na Yeni Atama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanlığı’na Azad Seyitoğlu atandı.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat tarafından Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanlığı’na Azad Seyitoğlu getirildi. Seyitoğlu aynı zamanda Ocak Partisi Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu. Osmanlı Ocakları Genel Merkezi’nde gerçekleşen atamada Ocak Partisi Genel Başkan Başdanışmanı İbrahim Gökhan Güngör ve Osmanlı Ocakları Genel Başkan Başdanışmanı Ercan Selçukoğlu hazır bulundu.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın tensipleri üzerine, göreve atanan yeni Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanı Azad Seyitoğlu, milletimiz ve Osmanlı Ocakları teşkilatı için var güçleriyle gece gündüz demeden çalışacağının altını çizdi. Seyitoğlu, “Emanet aldığımız bu bayrağın ne kadar kıymetli ve ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ülkemize oynanmak istenen kirli oyunların, türlü belaların farkındayız ve bunu bozacağız. Bu anlamda bu dava için çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin, Rabbim çıktığımız bu kutlu davada bizleri muvaffak etsin. Beni bu görevi layık gören Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanımız Kadir Canpolat’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanlığı’na atanan Azad Seyitoğlu’nun başarılı hizmetlere imza atacağına yürekten inandığının altını çizen Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, “Haklının yanında yer almaya, mazlumun safında durmaya and içmiş kardeşlerimiz ile teşkilatlarımız yenileniyor. Adana’da hızlıca teşkilatlanmaya gidiyoruz ve Osmanlı medeniyetini, ahlakını ayakta tutmaya çalışıyoruz. Azad Seyitoğlu başkanımıza yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Osmanlı Ocakları Adana İl Başkanlığı’na Yeni Atama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin