Mardin Midyat Osmanlı Ocakları İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülke genelinde teşkilatları olan, Cumhuriyet’in değerlerinde ecdadın izindeki Osmanlı Ocakları teşkilatlarına bir yenisini daha ekleyerek Mardin Midyat’a da başkanlık açtı.

Teşkilatlanması artan ve illerin dışında birçok ilçede de teşkilatı olan Osmanlı Ocakları’nın Midyat başkanlığının açılışına Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat katılım sağladı.
Canpolat açılış konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulunurken, ”Biz hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değiliz” dedi.

Canpolat, ”Biz özellikle Ak Parti’nin arka bahçesi değiliz, biz partiler üstüyüz. Erdoğancıyız, Erdoğan aşkıyla buradayız. Erdoğan’ı seviyoruz, Biz Osmanlı Ocakları olarak Osmanlı medeniyetinin özünde yaşıyoruz ve bunu Erdoğan ile yaşıyoruz. Biz onun başkomutanlığına, 15 Temmuz’da onun liderliğine inanmış, onun vizyonunu kendimize şiar edinip onu bir baba olarak, bir lider olarak görüp bir kurtarıcı olarak görerek hareket ettik. Erdoğan’ın bu milletin sorunlarını sorun yapmış, Erdoğan dünyadaki tüm mazlumların sesidir, Erdoğan bu milletin hizmetlerini yerine getirmiştir. Eyy küresel güçler bir daha sesleniyoruz. Sizin liderleriniz varsa bizim de Erdoğan’ımız var. Erdoğan bu milletin efendisidir, bizde onun izindeyiz, Ey Ak Parti Ey Chp Cumhur İttifakı’na Erdoğan’a ölümüne destek vermeniz gerekir. Ey diğer partiler Erdoğan’a düşmanlığınız had safhada bunları kabul etmeyeceğiz ve bunları da unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mardin Midyat Osmanlı Ocakları İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 26 Temmuz 2018, 17:19

    […] Mardin Midyat Osmanlı Ocakları İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı […]

    Cevapla
Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin