KYK 500 Memur Alımı Başvuruları 4-20 Ocak 2021! 4,500 TL Maaş

Kredi Yurtlar Kurumu KYK için kadın ve erkek 500 memur alımı yapılacağı ilan edildi. KYK memur alımı başvuru süreci 4-20 Ocak 2020 tarihlerinde başlıyor. Yurt memuru alımı ile işe yerleştirileceklere 4.500 TL maaş (ortalama) verilecek.

Kredi Yurtlar Kurumu 500 memur alımı başvuruları

Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK memur alımı başvuruları 4-20 Ocak 2020 tarihinde başlıyor. Alım 81 şehre yurt yönetim personeli alımı olarak yapılacak. Başarılı olan adaylara 4.500 TL maaş (ortalama) verilecektir. İşe alınan kişinin bekar evli veya çoklu çocuk sayısına göre maaş farklılıkları olacaktır. KYK personel alımı için adaylar sadece bir başvuru hakkı bulunuyor.

Memur alımları başvuru genel şartları
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 4, 5, 6 ve 7’nci alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 65 yaşından büyük olmamak. Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik aylığı almamak, (Dul ve yetim aylığı hariç). Görevini devamlı yapmaya engel hastalığı bulunmamak. Tam zamanlı çalışmaya engel durumu bulunmamak,

2020 yılı KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Yükseköğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olmak.

Başvurular nasıl yapılacak?

İlk aşamada adaylar GSB’nin “BAŞVURU” internet sitesine girecekler ve “Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Alımı Sınav Başvurusu Formu” nu doldurmaya başlayacaklardır. “Başvuru İçin Gerekli Belgeler” alanındaki yere “jpeg” formatında fotoğraf yüklemesi yapılacaktır. Başvuruların tamamlanması için “Başvuruyu Onayla” butonunu ile işlem tamamlanacaktır.

Adayların başvurularını internet ortamında e-başvuru formu ile doldurup başvurularını onaylamaları gerekmektedir. Aksi durumda talepler dikkate alınmayacaktır. Bu kapsamda şahsen veya postayla başvuru kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Exit mobile version