Kadir Canpolat’tan 23 Nisan Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kadir Canpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı. Her şeyin en güzeline layık olan siz çocuklar; okuyan, düşünen, araştıran, değerlendiren, yenilikçi, bilim ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, millî ve manevi değerlerine bağlı, evrensel insani değerleri tam olarak benimsemiş, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiğiniz müddetçe, ülkemiz ve insanlık adına büyük bir kazanım olacağınızı unutmayın şeklinde ifade eden Başkan Canpolat, “Millet iradesini topyekûn temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutluyoruz” dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Canpolat, “Milletin egemenliğini koruyacak olan meclisimizin açılışı, meclisin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri en büyük hedefimizdir. Kıymetli çocuklar; sizler milletimizin büyük zorluklarla kurduğu bu güzel vatanın geleceği, milletimizin umudusunuz. Millî ve manevi değerlere gönülden bağlı, çalışkan nesiller olarak yetişmeniz hepimizin en önemli sorumluluğudur. Bu sorumluluk kutsal vatanımızı canları pahasına bize miras bırakan şehitlerimiz ve gazilerimize olan borcumuzdur. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. Geleceğimize imza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle milli iradenin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, bugünlere gelmemizi sağlayan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canı pahasına vatanımıza hizmet etmiş olan bütün ecdadımızı saygıyla yad ederim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadir Canpolat’tan 23 Nisan Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin