Canpolat Sahte Cemaatlerle İlgili Uyardı: “Biz Allah’ın Varlığına ve Birliğine İnanmış Türk Milletiyiz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ocak Partisi lideri Canpolat, “Kim milletimizi ve devletimizi zarara soktuysa, farklı yönlere ittiyse onların hepsinden yargı önünde teker teker hesap soracağız” dedi.

Sahte şeyhler ve cemaatler konusunda uyarılarda bulunan Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat canlı yayında yaptığı açıklamada vatandaşları sahte şeyhler ve cemaatlerden uzak durmalarını söyledi.

Canpolat, “Gerçek milliyetçiler var sahte milliyetçiler var, gerçek Atatürkçüler var sahte Atatürkçüler var, gerçek vatan severle var sahte vatan severler var. Her şeyin sahtesi olduğu gibi CHP’nin de içinde sahteler var. Sahte şeyhler ve müritlerden oluşmuş bir cemaat yapısından bugünkü CHP’nin ne farkı var? CHP’nin de sahte cemaatlerden bir farkı yoktur. CHP’deki sahte Atatürkçü ve milliyetçiler eğer bölücü herhangi bir eyleme girerseniz Ocak Partisi’nin iktidarında size Türkiye’yi dar ederiz. Aynı şeyi AK Parti’deki içeresindeki sahte AK Partililer için de söylüyoruz. Yapılacak olan ilk milletvekilliği seçimlerinde Ocak Partisi meclistedir. Bölücü herhangi bir eylem içerisine yer alanlara Ocak Partisi bunun hesabını yargı karşısında soracaktır” ifadelerini kullandı.

Sahte şeyhler ve cemaatler peşinde giden vatandaşları uyaran Kadir Canpolat, “Bizim birliğimizi, dinimizi, diyanetimizi kendi siyasi ikballeri uğruna yön verecek sahte şeyhlerden ve cemaatlerden uzak durun. Biz Allah’ın varlığına ve birliğine inanmış Türk milletiyiz” şeklinde konuştu.

Haber: Pınar Avşar, Melike Bilgin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Canpolat Sahte Cemaatlerle İlgili Uyardı: “Biz Allah’ın Varlığına ve Birliğine İnanmış Türk Milletiyiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin