Kadir Canpolat, “Ocak Partisi Olarak Milletin İradesine Vurulmaya Çalışılan Her Prangaya Karşıyız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, “Ocak Partisi’nden başka hiçbir siyasi parti HDP’li seçmene kapısını açmaz” dedi.

HDP’nin Kürt haklarının savunucusu olduğunu söyleyerek Kürt seçmeni istismar ettiğini belirten Başkan Canpolat, aynı istismarı CHP’nin de yaptığını vurgulayarak diğer partilere gitmek isteyen Kürt halkının uyanık olması gerektiğini söyledi.

Burası Ocak Bütün Herkese Kapımız Açık

Kürt seçmene seslenen Kadir Canpolat; “Artık sizi kimsenin istismar etmesine, etnik kimliğiniz üzerinden siyaset yapılmasına müsaade etmeyin. Ocak Partisi’ne gelin HDP’de görmediğiniz itibarı ve saygınlığı görün” dedi. Canpolat, “Size sahip çıkacak başka bir siyasi parti olsa orayı tercih edin derim ama şu konjonktürde Ocak Partisi’nden başka hiçbir siyasi parti HDP’li seçmene kapısını açmaz” şeklinde konuştu.

Kayyum Atamaları Devletin Suçu Değildir

Ocak Partisi olarak milletin iradesine vurulmuş her prangaya karşı olduklarını söyleyen Kadir Canpolat, kayyum atamalarına da karşı olduklarını belirtti. Artık vatandaşın kayyum ataması olmayan belediye başkanlıkları istediğini ifade eden Canpolat, “HDP’ ye verilen oylara sonradan kayyum gelmesi ve halkın iradesine mani olunması devletin suçu değildir. Kayyum gelebilecek statüde ve ilişkide kişileri aday gösteren HDP ve Yüksek Seçim Kurulu’nda sabıkası ve genel durum mahiyeti belli olan kişilerin önceden tespit edilmemesi kayyum atamalarını ortaya çıkarmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Haber: Melike Bilgin, Pınar Avşar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadir Canpolat, “Ocak Partisi Olarak Milletin İradesine Vurulmaya Çalışılan Her Prangaya Karşıyız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin