Kadir Canpolat Erdoğan için uyarı yaptı, YILDIRIM kaza yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Azerbaycan’da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Azerbaycan’a giden heyette AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım da yer aldı. Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ın içerisinde bulunduğu araç, Azerbaycan Zengilan yolunda trafik kazası geçirdi.

Canpolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Osmanlı Ocakları’nın Abisi, Kıymetli Abim Sn. Binali Yıldırım’ın kaza haberi hepimizi üzdü… Başında, kolunda, ayağında büyük olmamakla beraber kaza etkileşimleri var. Şahsım ve teşkilatım adına çok geçmiş olsun diyor, yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum.” ifadesini kullandı.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat geçtiğimiz günlerde canlı yayında; “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast girişimi olabilir dikkatli olun” demişti. Bu olay üzerine Canpolat konu ile ilgili: “Geçen hafta biz Erdoğan’a karşı suikast uyarısında bulunduk lakin Sn. Binalı Yıldırım’a yönelik gerçekleşti.” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadir Canpolat Erdoğan için uyarı yaptı, YILDIRIM kaza yaptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin