Emre Belözoğlu’dan 2 Süperstar Hamlesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla sportif direktör Emre Belözoğlu yönetiminde 18 transfer yaparak giriş yapan Fenerbahçe, bununla birlikte devre arasında da 4 takviye yaparak yoluna devam etti. Sarı-lacivertlilerin oldukça hareketle geçen transfer döneminde özellikle santrfor bölgesinde ortaya çıkan sorunlar gözler önüne serildi. Belözoğlu, bu doğrultuda yaz transfer döneminde gerçekleşmesini planladığı transfer listesi için şimdiden harekete geçti. İşte Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği isimler..

Bu sezona yapmış olduğu transferlerle damga vuran Fenerbahçe’de, istenilen seviyede performans sergileyemeyen bazı isimler hayal kırıklığı yarattı..

Özellikle hücum bölgesinde gerçekleşen Samatta, Cisse, Thiam ve Kemal Ademi hamlelerinden beklenen verimin alınamaması Emre Beözoğlu’nda şok etkisi yarattı..

Papiss Cisse, Fenerbahçe'de | Futbol Meydanı

Geçen sezon Alanyaspor formasıyla 22 gol kaydeden Cisse, bu sezon sarı-lacivertli forma ile 20 karşılaşmada 4 gol atabildi. Senegalli forvet bu sezon sadece 5 karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıktı..

Fenerbahçe SK on Instagram: “???? Mbwana Samatta: "Bugün goller atarak  takımıma yardım ettiğim için çok mutluyum. Yüz tane gol atacağıma ta… |  Mac, Spor, Futbolcular

Emre Belözoğlu’nun, kadroya ciddi uğraşlar sonucu Aston Villa’dan kadrosuna kattığı Samatta ise çıkmış olduğu tüm kulvardaki 23 mücadelede 5 gol kaydetti..

Fenerbahçe, Mame Thiam'ı kadrosuna kattı

Kasımpaşa tarafından bonservis alınmadan Fenerbahçe’ye transfer olan Mame Thiam oynadığı 26 maçta 8 gol, 2 asist üreterek yeni sezonda forvet bölgesine yapılan hamleleri içinde en iyi performansı gösteren isim oldu..

Kemal Ademi, Fenerbahçe'de ikinci Muriqi olur'

Bir diğer transfer Kemal Ademi, Basel’den kadroya katılırken en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu. İsviçreli futbolcu Süper Lig’in devre arasında Fatih Karagümrük’e kiralandı..

Emre Belözoğlu: Hocamız da sergilenen futboldan rahatsız

Belözoğlu, özellikle forvet konusunda hata yapmak istemediği için nokta atış yapmak istiyorum. Buna göre gündeme iki ismi alan Emre Belözoğlu, önce İtalya’ya, sonra ise İngiltere’ye giderek listesinde olan futbolcuları yakından takip edecek..

Edin Dzeko kimdir? Edin Dzeko kaç yaşında? Edin Dzeko evli mi? Edin Dzeko  hangi takımlarda forma giydi? - Haberler

LİSTEDE İLK İSİM DZEKO
Hem sezon başında hem devre arasında adı Fenerbahçe ile anılan ama transferi gerçekleşmeyen Edin Dzeko yine gündeme gelirken Emre Belözoğlu bu defa transferi bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

34 yaşındaki Dzeko, bu sezon toplamda çıktığı 29 karşılaşmada 11 gole imza attı. Tecrübeli forvet, milli takım kariyerinde ise 102 mücadelede 56 gol kaydetti..

Michy Batshuayi

F.BAHÇE’DE İKİNCİ BOMBA BATSHUAYI

Belözoğlu’nun ikinci bombası ise Crytal Palace forması Michy Batshuayi olduğu iddia edildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Belçikalı için yönetiminde oldukça istekli olduğu öne sürüldü..

Michy Batshuayi bu sezon 16 karşılaşmada 1 gol, 1 asist kaydederken özellikle hocasının savunma oyunu nedeniyle fazla şans bulamadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emre Belözoğlu’dan 2 Süperstar Hamlesi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin