Bağış: Genelge yayınlayanlar bugün nerde? , Osmanlı Ocakları nerde ?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Ocaklarının düzenlediği Recep Tayyip Erdoğan ve 2071 Vizyonu konferansında AB ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış’a, Davutoğlu imzası ile bir grup fetöcü tarafından hazırlanan genelge hakkında sorular yöneltildi.
Davutoğlu Başbakanlığı döneminde Başbakanlık müsteşarlığı tüm devlet dairelerine bir genelge yayınlayarak “hak ettikleri kadar” ihtiyaçlarını görün, “art niyetliler” içerikli bir genelgeyi yayınlamış kamudan bir tek iğne dahi almayan, kamu imkanlarını kullanmayan Osmanlı Ocakları’nı hedef almıştı.

Tayyip Erdoğan’ın 2071 vizyonunun anlaşılması için Türkiye’nin son yıllarda yaşadıklarına ve Tayyip Erdoğan’a yönelik saldırılara bakılması gerektiğini ifade eden Egemen Bağış, “Şimdi benim ne düşündüğüm bu fotoğrafta belli, Osmanlı Ocakları tabelasının altında oturmuşum saatlerdir size dil döküyorum. Eğer ben Osmanlı Ocakakları’nın bu ülkeye yararlı faydalı bir kurum olduğuna inanmasam buraya gelmezdim. Kadir kardeşimin ve onun dava arkadaşlarının, yol arkadaşlarının bu ülke için kendi canlarını verecek kadar gözlerinin kara olduğuna emin olmasam yine burada olmazdım.
Bu işler genelgeyle olmaz, bu işler gönülle olur.
Genelge yayınlayanlar bugün nerde, Osmanlı Ocakları nerde ona bakmak lazım.

Daha önce Osmanlı Ocakları Kurucu Genel Başkanı Canpolat bir basın açıkmasında şöyle demişti: Osmanlı Ocakları’nın hiç bir partiyle, bir siyasetçi veya devlet adamlarıyla resmi veya gayri resmi ilişkisi asla söz konusu dahi değildir.
Erdoğan’a hayran bir grup’un onu örnek alması, sahip çıkması, oy vermesi ile başlayan kıskançlıklar dahi düşmanlıklar ve kumpaslar son zamanlarda gözle görülür düzeyde artığını görüyoruz..
Teşkilatımızın hiç bir ilişkisi veya menfi bir durum ve beklentisi olmadan izinde olduğu, sevdiği, saydığı örnek aldığı Erdoğan’ı yok etmek isteyen, darbe ile düşürmek isteyen, siyasi alandan silmek isteyenler, Erdoğan’ı sevenleri, ona oy verenleri dahi hedefe koyan; Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Meral Akşener gibi siyasetçilerin açıklamalarıyla Osmanlı Ocakları’nın alenen, apaçık hedef halinde olduğu ortadadır.
Osmanlı Ocakları yanı sıra bir çok kurumda yine hedef halindedir.
Lakin diğerlerinin Erdoğan ile yakından ilişkileri söz konusu ve bir ücret ve hizmet karşılığı var iken, Osmanlı Ocakları’nın bağış almadığı gibi üye aidatı dahi toplamamaktadır. Hiç bir zaman menfi bir durum gözetmeden, tamamen Erdoğan’a hayran ve gönüllü seven, hizmet eden bir grup’un faaliyetleri Fetö ve bir takım siyasetçiler tarafından sabote ve istismar edilmek istenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağış: Genelge yayınlayanlar bugün nerde? , Osmanlı Ocakları nerde ?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin