AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakcı Kan: “Diyarbakır Annelerinin Yanındayız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Parlamentolararası Komisyonu Başkanı Sayın Dr. Ravza Kavakcı Kan Külliye TV’nin sorularını yanıtladı.

Diyarbakır’da HDP İl Binası önünde evlat nöbeti tutan annelerin çok büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan; “Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan annelerimiz, Evlatlarını PKK terör örgütünden kurtarmak için 600 güne yakındır bir mücadele veriyorlar. Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan annelerin bu haklı mücadelesinin biz her daim yanındayız. Annelerin bu mücadelesi neticesinde ailelerine kavuşan, yuvalarına geri dönen evlatlarımız var.

Annelerimiz gerçekten dünyada eşi benzeri görülmemiş bir dik duruş, özveri ve sabırla bekliyorlar. Parlamentolararası Birlik toplantılarında da uluslar arası alanda annelerimizin sesini bütün dünya parlamenterlerine duyurmaya devam edeceğiz. Her daim yanlarındayız. Bu asil mücadelelerinin zaferle sonuçlanması için dua ediyoruz” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Parlamentolararası Komisyonu Başkanı Dr. Ravza Kavakcı Kan’ın Külliye TV’ye verdiği özel röportajını, Külliye TV youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz;

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakcı Kan: “Diyarbakır Annelerinin Yanındayız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin