500 kişinin öldürüldüğü saldırının ardından İsrail ordu sözcüsünden UTANÇ VERİCİ savunma: “Hastaneyi değil garajı vuracaktık”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazze’deki El Ahli Baptist Hastanesi’ndeki yüzlerce kişi İsrail’in kanlı saldırısının hedefi oldu. Saldırıda 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail Başbakanı Netanyahu saldırıdan Hamas’ı sorumlu tutarken İsrail Ordu sözcüsü ise “Hastanenin garajını bombaladık dedi”.

500 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda tüm dünya İsrail’i kınarken İsrail Ordu Sözcüsü Yarbay Richard Hecht, “hastanenin garajını bombaladık ancak hastanenin doğrudan isabet alınmadı” diyerek katliamı kabul etti.

Tüm dünyadan tepki toplayan İsrail’e BM, AB,BAE, UNİCEF, Katar, Ürdün, Mısır, İran, Fransa’nın ardından bir kınama mesajı da Kanada Başbakanı Justin Trudeau’den geldi. Trudeau, “İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Baptist Hastanesi’ne düzenlediği saldırıyı kınayarak, “Gazze’den gelen haberler korkunç ve kesinlikle kabul edilemez. Bu konuda ve her durumda uluslararası hukuka saygı duyulması gerekiyor. Savaşlarla ilgili kurallar vardır ve hastaneyi vurmak kabul edilemez ”dedi.

Haber: Senem Kaya

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
500 kişinin öldürüldüğü saldırının ardından İsrail ordu sözcüsünden UTANÇ VERİCİ savunma: “Hastaneyi değil garajı vuracaktık”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin