1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yasa dışı tütüne “Sis Operasyonu”

Yasa dışı tütüne “Sis Operasyonu”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı tütün mamulü üretimi yaptığı tespit edilen suç örgütü üyelerine yönelik “sis operasyonu” düzenlendiğini açıkladı. Operasyonda 370 şüpheli gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yasa dışı tütün mamulü üretimi ve satışı yapanlara karşı “sis operasyonu” düzenlendiğini duyurdu. Açıklamaya göre, ülke genelinde gerçekleştirilen operasyonda 672 yere baskın yapıldı, 370 şahıs gözaltına alındı.

Operasyonda 33 milyon 918 bin 650 boş makaron, 6 milyon 878 bin 93 doldurulmuş makaron, 78 bin 610 paket sigara, 8 kilo 620 gram tütün, 10 bin 811 puro, 18 bin 96 elektronik sigara ve likiti ile sigara imalatında kullanılan çok sayıda sahte bandrol ele geçirildi.

Yerlikaya, adli işlemlerin başladığını vurgulayarak operasyondan sorumlu polis ekiplerini tebrik etti.

”Hiçbir suçlu sis perdesi arkasına saklanamayacak. Aziz milletimizin duaları ve kahraman güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Organize suç örgütlerinin ve kaçakçıların her an enselerindeyiz, hiçbirine aman vermeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Senem Kaya

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yasa dışı tütüne “Sis Operasyonu”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin