1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Sodexo ve Belbim’den yeni iş birliği

Sodexo ve Belbim’den yeni iş birliği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL(AA) – Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, şirketlere bütünsel hizmet deneyimi sunma misyonu ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı elektronik para ve ödeme hizmeti şirketi Belbim ile iş birliği gerçekleştirdi.

Sodexo'dan yapılan açıklamaya göre, toplu taşıma kullanımının olduğu veya alternatif taşıma yöntemleri kullanırken esnek çalışma modelleri nedeni ile alternatif ulaşım çözümlerine ihtiyaç duyan şirketlere kurumsal yol yardımını avantajlı bir çözümle sunan iş birliği kapsamında şirketler, tüm çalışanlarına aylık abonman ve indirimli yüklemesini Sodexo aracılığıyla anlık ve elektronik olarak hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İş Geliştirme, Ürün ve İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Berna Şamiloğlu, kurumsal ulaşım çözümünün sektörde bir ilk ve tek olma özelliğine sahip olduğunu kaydetti.

Şamiloğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Çalışanlar, şirketlerinden yol yardımı almayı önemsiyor. Şirketlerin yüzde 64’ü çalışanlarına farklı şekillerde ulaşım ödeneği sağlıyor, esnek çalışma modellerinin yaygınlaşmasıyla değişen ihtiyaçlara yönelik işe gidip gelme için farklı yöntemlere ihtiyaç duyuluyor. Bu durum özellikle İstanbul gibi geniş ulaşım ağına sahip bir şehirde kurumlar ve çalışanlar için ayrıca bir operasyonel yük ve takip süreci gerektiriyor. Bu ihtiyaca avantajlı bir şekilde cevap vermek, hem şirketler hem de çalışanların hayatını kolaylaştırmak amacıyla Belbim AŞ ile bu önemli iş birliğini gerçekleştirdik.

Şirketler, kurumsal ulaşım çözümü kapsamında Sodexo üzerinden yükledikleri abonman geçiş hakkı ile hem gelir vergisi avantajından hem de KDV indiriminden faydalanarak yüzde 90’a varan vergi avantajı elde edebiliyorlar. Çalışanlar ise aylık abonman kartlarına işverenleri tarafından otomatik yüklenecek aylık abonman veya indirimli kart bakiyelerini rahatlıkla İstanbul içinde İETT, İstanbul Halk Ulaşım, İstanbul Otobüs A.Ş., Metro İstanbul, İstanbul Şehir Hatları, TCDD, İDO seferlerinde kullanabilecekler.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sodexo ve Belbim’den yeni iş birliği
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin