1. Haberler
  2. Genel
  3. “RUHUN ŞAD, MEKANIN CENNET OLSUN”

“RUHUN ŞAD, MEKANIN CENNET OLSUN”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Ocakları Kurucu Genel Başkanı Kadir Casnpolat,Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Canpolat yayınladığı mesajında şunlara yer verdi.
“Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşaması için birçok yeniliklere imza atıp bir inkılap hareketi başlatan ve gelecek nesillere büyük bir miras bırakan, Milli iradeyi hâkim kılan, insan haklarını koruma altına alan, adaleti hakkıyla tesis eden ve çoğulcu demokratik prensipleri hayata geçiren bir seviyeye ulaşmamızda pay sahibi olan ve 10 Kasım 1938 tarihin de aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir özlem ve saygıyla anıyorum.
Cumhuriyeti bizlere armağan eden silah arkadaşlarını, aziz milletimiz ve şehitlerimizi bir kez daha saygı ve şükranla yad ediyorum.
Ecdadımızın dünya var oldukça adı yaşayacak büyük atamalarımız ruhlarınız şad olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“RUHUN ŞAD, MEKANIN CENNET OLSUN”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin