Osmanlı Ocakları Her Yerde Teşkilatlanıyor…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Osmanlı Ocakları hız kesmeden her İl ve İlçede teşkilatlanmaya ve açılış çalışmalarına devam ediyor.

Osmanlı Ocakları korona virüsü salgını nedeniyle alınan tedbirlere karşın teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Teşkilatlanma çalışmalarına ve açılışlarına kaldığı yerden devam eden Osmanlı Ocakları hızla bir çok il ve ilçede atama yapmayı hedefliyor. Osmanlı Ocakları bu süreçte sosyal medya hesaplarına ağırlık verdi. Sosyal medya hesaplarının çok sayıda insana hitap ettiği, normalleşme ile birlikte teşkilatların saha çalışmalarına hız verileceği öğrenildi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, yaptığı açıklamada teşkilatlanma çalışmalarıyla ilgili,” yeni teşkilat mensupları, bu davaya gönül vermiş bu yolda çok emin adımlarla ilerleyecek güzel işler yapacak insanlar. Zaman yeni bir başlangıç ve daha güçlü adımlar için düşünme ve karar alma zamanıdır. Ülkemize, milletimize musallat olmuş bütün sahtelikleri ortaya çıkaracağız, dün bugün yarın arasındaki dengeyi en iyi şekilde kuracağız. Bu ağır, Çetin ancak bir o kadarda kutlu görevleri ifa ediyoruz. Uzun, çetrefilli, dikenli ancak bir o kadarda mübarek bir yolda ilerliyoruz. Görevimiz çok, hedefimiz yüksek, yapmamız gereken ve haliyle sorumlularımız fazladır. Ülkenin tamamında yaşlı, genç, kadın her kesimle buluşarak teşkilatımızla onlar için güzel işler yapmaya devam ediyoruz.

Teşkilatlarımız kendi medeniyet değerlerini bütün incelik ve zarafeti ile kuşanıp hayatında temsil edecek, yaptığı işi en iyi yapan hüner sahibi bir Müslüman olarak başka sonuçlar peşinde koşmayacak, iktidar ve refah beklentisine girmeyecektir. İnsanlık için, olan bitenden rahatsız olan ve bu böyle gitmez diyen herkesin bundan sonra yapabileceği en güzel katkı, bu davaya gönül vermektir. Aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarımızla Osmanlı Ocaklarını daha ileriye taşımak için uğraşacağız. İl ve ilçe atamalarını yüz yüze görüşmeler yapıldıktan sonra haziran ve temmuz ayları içinde bir çok ilde ve ilçede atamalar ve açılışlar yapacağını söyledi. ”

Canpolat, son olarak “Türk, Kürt, Alevi, Sünni ayrımı yapmadan her kesimi her vatandaşı aynı çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması için çalışmalar yaparak kardeşliğimizi pekiştirecek toplantılar gerçekleştirip ülkemize ve irademize sahip çıkacağız. Bu davada bizlere destek vermek isteyen vatan sever kardeşlerimizi bizlerle bu yolda yürümek için yanımızda olmak, milletimize hizmet vermek isteyen bütün kardeşlerimizi teşkilatımıza Türk, Kürt, Alevi, Sünni ayırt etmeksizin herkesi bekleriz.”dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Osmanlı Ocakları Her Yerde Teşkilatlanıyor…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin