Öncü Gençlik’ten CHP’li Gençlere Çağrı: Dersim İhanetine Ortak Olmayın!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatan Partisi Öncü Gençlik, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın Dersim kalkışmasının bastırılmasını katliam olarak nitelendiren açıklamasına yanıt verdi.

Vatan Partisi Öncü Gençlik, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın Dersim kalkışmasının bastırılmasını katliam olarak nitelendiren açıklamasına yanıt verdi.

 Öncü Gençlik Genel Sekreteri Sezer Özseven yaptığı açıklamada CHP’li gençlere seslenerek ‘Dersim ihanetine ortak olmayın’ dedi.

Vatan Partisi Öncü Gençlik CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın “Dersim Katliamı” açıklamasına tepki gösterdi.Öncü Gençlik Genel Sekreteri Sezer Özseven, CHP yönetiminin Biden’in, Ermeni Soykırımı yalanına, Dersim Katliamı yalanıyla katıldıklarını belirtti.

“CHP’nin içerisinde Atatürk arayan arkadaşlarımız boşuna bir arayış içerisindedir.” diyen Sezer Özseven, CHP’li gençleri Vatan Partisi’ne davet etti.

Öncü Gençlik’in açıklaması şöyle; CHP Milletvekili Orhan Sarıbal, bütün CHP yönetiminin dilinin altında sakladığı baklayı gün yüzüne çıkardı. Dersim isyanının bastırılmasını katliam ilan ederek Atatürk ve silah arkadaşlarını katliamcılıkla suçladı.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Atatürk’e Tunceli Harekatı üzerinden katliamcı yaftası asmaktadırlar. Biden’ın, Ermeni Soykırımı yalanına, Dersim Katliamı yalanıyla katılıyorlar.

Bunu yapanlar, CHP’ye “Yeni CHP” adını veren, kendisine “Dersimli” diye lakap takan kişilerle aynı kişiler. Yeni CHP, Atatürk’e Dersim üzerinden isyan ediyor. Yeni CHP, Biden’ın fedailiğini yapıyor.

Atatürk’ü Dersim’den vurma girişimi, Türküyle Kürdüyle bu toprakların bütün insanlarını hedef alıyor.

Atatürk’ü yıkmaya çalışmak, bütün milletimizi, en başta da CHP’yi köleleştirme programının ilk maddesidir.

ABD emperyalizminin güdümünde HDP ile ittifak, ancak Şeyh Sait ve Seyit Rıza bölücülüğüne bağlanarak yürütülebilirdi.

Atatürk heykellerinin karşısına Şeyh Sait’in ve Seyit Rıza’nın heykellerini dikerek yürütülebilirdi.

Ermeni Soykırımı yalanı ancak Dersim Katliamı yalanları ortaya atılarak savunulabilirdi. Şu anda yaşanan olay budur.

 Millet İttifakı, Dersim İttifakı olarak şekillenmektedir. Atatürk maskesini takan Millet İttifakı’nın maskesini indirdiğimizde karşımıza Şeyh Sait ve Seyit Rıza çıkmaktadır.

Tunceli’de Devrimci Cumhuriyet, derebeylikle çarpışmıştır. Atatürk, bu gerici isyanı ezerek Türkiye’ye Kurtuluş Savaşı’nda yaptığı gibi eşsiz bir hizmette bulunmuştur. Milli devletin, Türk milletinin, toprak bütünlüğümüzün ve laikliğin karşısında olanlar Dersim İsyanı’nın yanında olur.

HDP üzerinden PKK’yı kurtarmaya çalışanlar, Ahmet Altanlar, Nazlı Ilıcaklar üzerinden FETÖ’yü aklamaya çalışanlar kendilerini Dersim İsyanı’nın tam içinde, Atatürk’ün karşısında bulur.

CHP, cumhuriyet karşıtlarının elindedir. Atatürk’e katliamcı diyenlere teslim edilmiştir. Bölücülükle ittifak halindedir. Geçmişini inkar etmiştir ve haramzadelerin eline düşmüştür. Biden’ın emir komutasına girmiştir.

CHP Milletvekili Orhan Sarıbal’ın açıklaması, maskenin altında gizlenen Seyit Rıza’nın açığa çıkması bakımından çok hayırlı olmuştur. Orhan Sarıbal, Atatürk maskesine daha fazla tahammül edemeyerek o maskeyi suratından çekip atmıştır. Kendisine bu gerçeği bir kez daha bize gösterdiği için teşekkür ediyoruz.

Ancak CHP’nin Atatürk’le savaşı Orhan Sarıbal’la sınırlı değildir. CHP daha önce de HDP’lilerle birlikte Tunceli’de Atatürk heykelinin karşısına Seyit Rıza’nın heykelini dikmiştir. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu kendisini “Dersimli Kemal” olarak tanıtarak maskenin arkasındaki yüzü ifşa etmiştir. CHP Gençlik Kolları da bunlardan geri kalmamak için Kobani’de PKK’ya oyuncak göndererek, PYD’ye destek yürüyüşleri yaparak Atatürk’e saldırıyı Türk Devleti’ne saldırıyla birleştirmiştir.

Buradan hem CHP’ye oy veren yurttaşlarımıza, hem de CHP’ye gönül vermiş genç arkadaşlarımıza soruyoruz: Siz bu CHP’nin içinde ne arıyorsunuz? Peşinde ne umuyorsunuz? Daha ne yapmaları lazım? Kemalist Devrim’in tasfiye edildiği, Atatürk’e katliamcı yaftası asılan, bölücülerle ittifak içinde bulunan bir CHP’de milliyetçi, devrimci, halkçı gençlerin barınma şansı var mı?

Atatürk Cumhuriyetine silahla isyan etmiş olanların izinde savunulacak hangi özlem, hangi cumhuriyet kazanımı, hangi milli değer var?

CHP, İyi Parti, Gelecek, Deva, Saadet Partisi, HDP/PKK İttifakı, ABD-İsrail denetiminde çok tehlikeli bir yola sürüklenmektedir.

Bunu cesaretle ortaya koymak ve bu ittifakın peşine takılma eğilimindeki yurttaşlarımızı özellikle genç arkadaşlarımızı uyarmak ve bu karanlık planı bozmak, bugün vatanseverliğin gereğidir.

Bugün CHP Atatürk’ün değil, Atatürk’ün boynuna idam fermanları asanların, katliamcı yaftası asanların partisi. Atatürk bugün bırakalım eylemi sözde bile CHP’nin içerisinde barınamamaktadır.

Bugün Atatürk’ü eylemli bir biçimde savunan tek parti Vatan Partisi’dir. Vatan Partisi, Atatürk’ün Altı Ok’una sahip çıkan tek partidir. Onlar Altı Ok’tan dahi utanmaktadır. “Altı Ok’un modası geçti” demektedirler. Vatan Partisi ise o modası geçti denilen devrimin programını, Altı Ok’u almış, programının tam göbeğine yerleştirmiştir.

Atatürk bugün Vatan Partisi programının içinde savaşmaktadır. Bugün Doğu Akdeniz’de Türk donanmasının güvertesine bakarsanız orada Atatürk’ü görürsünüz.

Suriye’nin kuzeyine bakarsanız orada sipere yatmış Atatürk’ü görürsünüz.

Fabrikalara, üretim merkezlerine bakarsanız orada yine Atatürk’ü görürsünüz.

Dersim gördüğünüz yerde, Seyit Rıza gördüğünüz yerde ise Atatürk’ü ancak onların karşısında görürsünüz.

CHP’nin içerisinde Atatürk arayan arkadaşlarımız boşuna bir arayış içerisindedir.

Buradan CHP’ye gönül vermiş genç arkadaşlarımızı yaptıkları hatada daha fazla ısrar etmemeye, içi boş arayışlardan sıyrılmaya ve Atatürk’ün partisi Vatan Partisi’ne üye olmaya davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öncü Gençlik’ten CHP’li Gençlere Çağrı: Dersim İhanetine Ortak Olmayın!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin