Kırşehir Osmanlı Ocaklarından Basın Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırşehir Osmanlı Ocakları Başkanı Alparslan Aşkın Ahi TV’ye Basın açıklamasında bulundu. “Sultan Alparslan da bizim Fatih Sultan Mehmet de bizim Mustafa Kemal Atatürk de bizim şuan ki liderimiz Recep Tayyip Erdoğan da bizim artık bizim bu gerçeği kabul etmemiz lazım” dedi.

Osmanlı Ocakları Kırşehir İl Başkanı Alparslan Aşkın; Kırşehir Osman Ocakları olarak bizim Kur’an-ı Kerim, Arapça, Farsça, güzel yazı yazma gibi kurslarımız vardı fakat pandemi den dolayı vaka sayısındaki artıştan dolayı bunlar ertelemek zorunda kaldık. Şu anda herkesin de bir haber olduğu AK Parti Kırşehir il başkanlık seçimimiz var inşallah yeni Kırşehir AK Parti il başkanımız memleketimiz için toparlayıcı birleştirici ve küskünleri de tekrar partiye kazandırıcı olur.

Bizim kırmızı çizgimiz her zaman  Recep Tayyip Erdoğan biz Osmanlı Ocakları olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı severek siyaset yapıyoruz, Osmanlı Ocakları olarak biz sadece bir partinin değil her partinin STK’sı olmaya özen gösteriyoruz. Bazı arkadaşlarımız bizi arıyor başkanım falanca kişi il başkanlığı seçiminde şu cemaat şunu destekliyor diyor kesinlikle biz bu gibi söylemlere gelmiyoruz bizim için önemli olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği karardır. İnşallah buda memleketimiz için hayırlı sonuçlara gebe olur, sebep olur.

Osmanlı Ocakları olarak biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam ediyoruz, şunu da özellikle belirtmek istiyorum bizim memlekette dedikodumu daha hızlı ilerliyor yoksa coronavirus mü daha hızlı ilerliyor biz bir türlü çözemiyoruz ama bana soracak olursanız dedikodu daha fazla ilerliyor. Biz Hz Ömer’in adaletinden bahsediyoruz Hz Ömer ne yapıyordu üzerinde eski bir gömlek vardı ve halk onun hesabını sora biliyordu, biz Osmanlı ocakları olarak böyle bir yönetim anlayışı getirdik ve 2014’ten beri başkanlığım döneminde de bu yönetim anlayışıyla biz yolumuza devam ediyoruz. Hz Ömer’in adaletine uyan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz.

Bazı arkadaşlarımız beni arıyor başkanım hangi cemaate üye olalım işte hangi cemaat şunu destekler kesinlikle arkadaşlar böyle şeylere biz Osman Ocakları olarak gelmiyor 2005’ten beri sadece Osmanlı Ocakları şuan federasyon oldu 2005 yılında dernekti Biz cemaate bağlı değiliz Sadece federasyon çatısı altında biz kendi siyasi faaliyetlerimizi yönetiyoruz. Eğer bana soracak olursanız hangi cemaate tabi olmak istiyorsanız diye bana soracak olursanız Cami cemaatini tavsiye ederim. Osmanlı Ocakları olarak biz toplum cemaatiyiz cami cemaatini tavsiye etmenin yerinde olduğunu düşünüyorum.

Biz Hz Muhammed’in izinden giden, Hz Ömer adaleti ile haşır neşir olan bir STK’YIZ fark ediyorsanız, Uhud Savaşında biz Muhammed’in ilk sözünden çıktığımızda biz orada Uhud Savaşını kaybettik o zaman Hz Muhammed’in sözünden çıkmıştık Şimdi Hz Muhammed’in Biz yolundan çıktık Allah bizim tahsilatımızı affetsin. 

Gerçekten bu Kırşehir seven bu Türkiye’yi seven bu ülkenin coğrafi konumunu seven bu ülke için kim hizmet etti ise biz onun yanında olmaya özen gösterdik Osman Ocakları olarak onu destekledik. Şunu da ben söylemekte yarar görüyorum “Sultan Alparslan da bizim Fatih Sultan Mehmet de bizim Mustafa Kemal Atatürk de bizim şu anki liderimiz Recep Tayyip Erdoğan da bizim artık bizim bu gerçeği kabul etmemiz lazım.” dedi.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırşehir Osmanlı Ocaklarından Basın Açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin