KADİR CANPOLAT:TÜRKİYE CEPHESİ TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNE GİRMİŞTİR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KADİR CANPOLAT : YILIN CUMHURİYET KADINLARI DİYARBAKIR ANNELERİDİR

Osmanlı Ocakları, 11 Aralık Çarşamba günü Diyarbakır Annelerine destek ziyareti gerçekleştirecek .Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat yılın Cumhuriyet Kadınlarının Diyarbakır Anneleri olduğunu belirti ve şunları söyledi:

“Bugünün Nene Hatunları,Kara Fatma’ları ;yaz-kış demeden ,yağmur ,çamur demeden evladını terörden  korumayan çalışan ,fedakar Diyarbakır Anneleridir. HDP il Binası önünde nöbet tutan tüm anneler teröre karşı bayrak göstermektedirler. Bu nedenle Diyarbakır Anneleri yılın Cumhuriyet Kadınlarıdır.

Ülkemiz;Emperyalizmin desteklediği teröre karşı mücadele içersindedir. Bu mücadelede Cumhurbaşkanımız olmak üzere,Kahraman Ordumuz,Emniyet güçlerimiz,Türkiye’nin millici vatansever güçleri vardır.Aslında terör sadece Türkiye’nin değil tüm Dünya’nın başına beladır.
Bu yönüyle Diyarbakır Annelerimiz çok büyük hizmet etmektedir.

Konuşmalarına Türkiye Cephesine değinen Kadir Canpolat,Türkiye’nin çıkarlarını savunan herkesin ortak noktada beraber hareket etmesini savundu:

Kadir Canpolat:

“Ülkemizin Bağımsızlık mücadelesinde insan beğenmeme lüksümüz yok.Osmanlı Ocakları olarak bu noktada siyasi parti ayrımı yapmaksızın kimler Türkiye’nin İstiklali ve güvenliğini düşünüyor ve koruyorlarsa bizler onlarla beraberiz.Ortak noktalarımız Bağımsızlık ve Millet sevgisidir.

Bu ülkenin havasını soluyup, suyunu içiyorsak ,atalarımızdan bize miras kalan topraklara sahipsek  söz konusu vatan olduğunda hepimiz bir olmalıyız.

11 Aralık 2019 tarihi Türkiye için bir önemli bir tarih  olacaktır. Türkiye Cephesi ve Türkiye İttifakı,Türkiye’nin gündemine oturmuş ve hayli yol almıştır.Türkiye İttifakı artık Türkiye’nin gündemindedir.

Türkiye Cephesini kimler savunuyorsa yarın bizimle beraber olacaktır.Yarın orada Ülkücü kardeşlerimizde olacaktır.Alperen Ocakları’da olacaktır.Direniş Gençlik Fedarasyonu Başkanımızda olacaktır.Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Sayın Zeki  Öztürk’te  yarınki programa kendilerinin de katılacağının bilgisini vermiştir.Böyle bir karar verdiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Bu noktada bizlerle aynı noktada buluşan  Vatan Partisi Öncü Gençlik olmak üzere tüm kurum ve kişilere çok teşekkür ediyorum.”dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KADİR CANPOLAT:TÜRKİYE CEPHESİ TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNE GİRMİŞTİR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin