Kadir Canpolat: “Sn Bülent Arınç 15 Temmuz gecesi koruduğumuz Külliyedeki görevinden istifa etmelidir.”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Bülent Arınç’ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’nın serbest bırakılması yönündeki çağrılarına karşılık olarak Sosyal Medya üzerinden çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da, Bülent Arınç’ın HDP eski Eş Başkanı Demirtaş ve Osman Kavala’nın tahliye edilmesine yönelik açıklamalarına ilişkin açıklamada bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şöyle;

“Son günlerde bizimle asla ilgisi olmayan kimi bireysel açıklamalar ile yeni bir fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını görüyoruz. Geçmişte birlikte çalışmış olsak bile hiç kimsenin şahsi açıklamaları hükümetimizle, partimizle ilişkili hale getirilemez. Bizim nerede durduğumuz bellidir, istikametinde değişiklik yoktur. Teröre bulaşmış, terörle el ele kol kola yürüyenler bizim temasta olduğumuz kişiler olamaz. Şu anda yargının tasarrufu altında olanlar, Yasin Börülerin ölümüne neden olanlar hiçbir zaman Tayyip Erdoğan tarafından, dava arkadaşları tarafından savunulmaz.

Gezi eylemlerini finanse edenlerin savunucusu olamayız. Gezi olaylarının finansörlüğünü yapan, bugün yarın hiçbir zaman bunların savunucusu olmadık, bundan sonra da olmayız. Bunca yıldır elbette eksiklerimiz olmuştur, hatalarımız da olmuştur. Samimiyetimizi, hizmetlerimizi, vizyonumuzu kimse sorgulayamaz. Bugün de tüm samimiyetimizle çareyi milletimizde arıyoruz. Fitne ve fesat girişimlerini reddediyoruz.

Terör örgütleriyle el ele, kol kola, omuz omuza Ankara’dan İstanbul’a yürüyenlerle biz birlikte olamayız. Kavalalarla hiçbir zaman bir arada olamayız. Biz Kobani’yi unutamayız. Bizim Kürt kardeşlerimizi öldürenleri savunamayız” demişti.

Kadir Canpolat ise “Sn Bülent Arınç 15 Temmuz Gecesi Ölümüne Koruduğumuz Külliyedeki Görevinde Durma İstifa Et” çağrısında bulundu…

“Ey hâkim ve savcılar; Osman Kavala’nın hala tutuklu kalmasına hayret ediyorum, tahliye edilmesi lazım”, “Devran kitabını okudum, Belki Demirtaş hakkında fikriniz değişmeyecek ama Kürtlerin neler yaşadığını anlayacaksınız, Kürtler konusunda fikriniz değişebilir” şeklindeki ifadeleri dikkat çeken Bülent Arınç’a Kadir Canpolat tepki gösterdi.

Canpolat: “Yakamdaki Erdoğan rozetinden dolayı rahatsız olup Meclis kulisinde sohbet ettiğim yanımdaki AK PARTİ Genel başkan yardımcısına: “yakasında Erdoğan rozeti olan birisiyle neden oturuyorsun” diyerek fırça atan Bülent Arınç, onurun varsa külliyedeki görevinde durma istifa et. Çağrısında bulundu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasındaki, Terör örgütleri ile el ele, kol kola, omuz omuza Ankara’dan İstanbul’a yürüyenlerle biz birlikte olamayız. Bizim ne dediğimiz, nerede durduğumuz, nereye gittiğimiz bellidir ve istikametimizde en küçük bir değişiklik yoktur sözlerine katılıyoruz.

Erdoğan rozetinden bile rahatsız olan Bülent Arınç’ı külliyedeki görevinde görmek istemiyoruz. Bülent Arınç “Dava Arkadaşı değil, Ezeli ve ebedi gizli bir iş birlikçidir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadir Canpolat: “Sn Bülent Arınç 15 Temmuz gecesi koruduğumuz Külliyedeki görevinden istifa etmelidir.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin