1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor

İstanbul’da kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL(AA) – Meteorolojinin uyarılarının ardından dün başlayan ve gece boyunca aralıklı olarak devam eden kar yağışı, sabah saatlerinde de bazı bölgelerde etkisini sürdürüyor.

Anadolu yakasında gece saatlerinde aralıklı devam eden kar yağışı, sabah saatlerinde özellikle Çamlıca Tepesi ve Beykoz’un yüksek kesimlerinde etkisini artırdı. Yağışın yoğun olduğu Pendik, Kartal, Maltepe, Aydos ve bazı bölgelerde araçların üstü, yol kenarları ve parklar beyaza büründü.

Avrupa yakasının bazı bölgelerinde de gece boyunca aralıklarla etkili olan kar yağışı, sabah saatlerinde Bayrampaşa, Bahçelievler, Zeytinburnu ve Bakırköy ilçelerinde kısa süre kedini gösterdi.

Kar yağışı nedeniyle evlerin çatıları ve yol kenarlarının beyaza büründüğü Sarıyer’in yüksek kesimlerinde yağışın daha fazla etkili olduğu görüldü.

Belediye ekipleri, gece boyunca yaptıkları tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin