1. Haberler
  2. 3.Sayfa
  3. İsrail ordusu: Halihazırda Gazze'ye yardım girişine izin verilmeyecek

İsrail ordusu: Halihazırda Gazze'ye yardım girişine izin verilmeyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KUDÜS (AA) – İsrail ordusu sözcüsü Daniel Hagari’nin düzenlediği basın toplantısı, İsrail devlet televizyonu KAN’da yayımlandı.

Hagari, “Şu aşamada, Gazze’ye yardım girişi olmayacağını herkesin bilmesini istiyorum. Gazze’ye açılan sınır kapıları hala kapalı. Bununla ilgili karar, idari düzeyde alınacak ve sonra da uygulanacak. Yardım girişlerinin vakti geldiğinde bunu açıklayacağız.” dedi.

İsrail’in kuzeyindeki gerginliğe de değinen Hagari, Lübnan’ın güneyinden açılan ateşin Hizbullah’ın onayı ve desteğiyle gerçekleştiğini ve Hizbullah’ın bunun sonuçlarına katlanacağını söyledi.

Hagari ayrıca, 100’ü aşkın İsraillinin kayıp olduğunu ve ailelerine bu konuda bilgi verildiğini aktardı.

Muhabir: Said Amori,Gülşen Topçu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsrail ordusu: Halihazırda Gazze'ye yardım girişine izin verilmeyecek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin