1. Haberler
  2. Genel
  3. HDP’li Belediye Başkanı Halit Uğun gözaltına alındı

HDP’li Belediye Başkanı Halit Uğun gözaltına alındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum’un Karaçoban ilçesinin HDP’li belediye başkanı Halit Uğun ve şoförü, “terör örgütüne yardım ve yataklık yapma” suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınıp Erzurum Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin buradaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, “terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları” iddia edilen Karaçoban Belediye Başkanı Halit Uğun ve akrabası olan şoförü Yakup Uğun hakkında gözaltı kararı verildi.

Karar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat polislerinin desteğiyle ilçede düzenledikleri operasyonla belediye başkanı Uğun ve şoförünü yakaladı.

Gözaltına alınıp Erzurum Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin buradaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Sabah’ın iddiasına göre sorgusu devam eden Uğun’un belediye başkanlığından alınması ve yerine Karaçoban İlçe Kaymakamı İbrahim Gültekin’in görevlendirilmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HDP’li Belediye Başkanı Halit Uğun gözaltına alındı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin