Fuat Avni’ye Müebbet hapis! Osmanlı Ocakları Hakkında Sosyal Medya Hesabından İftiralar da Bulunmuştu…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ’nün darbe girişiminde Emniyet İstihbarat Dairesi’nin işgali davasında aralarında Mustafa Koçyiğit‘inde bulunduğu Osmanlı Ocakları genel başkanı Kadir Canpolat a asılsız ithamlarda bulunan Mustafa Koçyiğit Müebbet Hapis cezasına çarptırıldı. 

Sosyal Medya hesabında Fuat Avni olarak bilinen kişi Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat hakkında kendisinin MHP ve HDP ‘ye yönelik Operasyonu yürütülen ”karanlık bir MİT” elemanı olduğu iddialarında bulunmuştu. Aynı zamanda MİT’in haber elemanı olarak bilgi paylaşan sayfa Kadir Canpolat ve Osmanlı Ocakları hakkında çeşitli iddiaları paylaşmış ve Kadir Canpolat’ı MİT mensubu ve karanlık bir ajan olarak hedef almıştı. paylaşımda; ”Kadir Canpolat iş başında organizasyon ekibi kendine ülkücü görüntüsü veriyor” yer vermişti. bu paylaşımlar da bulunan Koçyiğit müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Fuat Avni’nin kendisi hakkında Sosyal medya üzerinden karalama kampanyası başlattığını belirten Canpolat Fuat Avni olarak bilinen kişi veya kişilerin iddiaları asılsızdır, ve gerçek dışıdır ifadelerini kullanmıştı.

Osmanlı Ocaklarının Milletine hizmet etmek için kefen giyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a derin saygı ve sevgi beslediği için hedef olduğunu savunan Canpolat, Osmanlı Ocakları hakkında karalama ve iftira kampanyalarını kınamıştı. konu ile alakalı yazılı açıklamalarda bulunan Kadir Canpolat:

”Bizi zaman yine haklı çıkardı. Fuat Avni olarak bilinen sosyal medya hesabı şahsımı ve Osmanlı Ocakları’nı hedef almış, itibar suikasti gerçekleştirmişti. bugün görüyoruz ki bu ifitra ve karalama kampanyaları belli bir çizgide servis edilmiş şahsımı ve ocağımızı yıpratmaya çalışıldığı anlaşılmıştır. bu suç örgütlerinin haketti cezaları almalarına sevindik ayrıca bizim şikayetlerimizden dolayı ayrıca ceza davaları açılması için hukuk danışmalarıma talimat verdim.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fuat Avni’ye Müebbet hapis! Osmanlı Ocakları Hakkında Sosyal Medya Hesabından İftiralar da Bulunmuştu…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin