Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bülent Arınç’a sert tepki!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yerli koronavirüs aşısı ile ilgili tarih verdi, aşıyı dünya ile de paylaşmaya hazır olduklarını bildirdi. Erdoğan, Bülent Arınç’ın Demirtaş ve Kavala açıklamalarına bir kez daha ateş püskürdü, Anayasanın 138. maddesini hatırlatarak yargıya seslendi, “Neden gereğini yapmıyorsunuz?” dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun öğretmenler ile ilgili skandal sözlerini hatırlattı, “Faşizmin en sefil örneği” dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki AK Parti Grup Toplantısı’nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın güçlü birlikteliğinin süreceğini ifade etti, Bahçeli’nin sözlerini hatırlatarak, “Bu ittifak asla gizli veya açık pazarlıklar üzerine kurulu değildir.” dedi.

Erdoğan, yerli aşı ile ilgili tarih verirken, dünyanın ürettiği aşılar ile ilgili de girişimlerini başlattıklarını söyledi. Erdoğan, aralık sonundan itibaren aşılamanın başlamasını beklediklerini bildirdi.

Başkan Erdoğan’ın bir diğer önemli konu başlığı ise, AK Parti’den ayrıldıktan sonra tepki çeken açıklamalar yapan isimlerdi. Erdoğan, “ABD’li ve AB’li çevrelerin özgürlüğün savunuculuğunu yapmadığı, başka ajandalarla hareket ettiğini herkes biliyor. CHP başta olmak üzere nereden beslendiğini işin sahipleri ikrar ediyor. Yeminli Türkiye düşmanlarını anladık. CHP içindeki tetikçileri anladık. Yıllarca aramızdakilerin de aynı trene binmesini anlamadık.” ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ile ilgili bir televizyon kaalında yargıya talimat verircesine açıklamalarda bulunan ve büyük tepki toplayan Bülent Arınç’a da tepki gösterdi. Dün Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’ndan istifa eden Arınç’a isim vermeden yüklenen Erdoğan, “Bu teröristlerden birinin kitabını herkesin okumasının tavsiye edilmesi beni rencide etmiştir. Kitabını herkes okusun dediği kişi elinde binlerce kişinin kanı olan, bir terör örgütünün savunucusudur.” dedi.

Erdoğan, Anayasanın 138.maddesinin gereğinin yapılmadığını belirterek, “Anayasa’nın 138. Maddesi beni ne kadar muhatap alıyorsa benim dışımdakileri de muhatap alıyor.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bülent Arınç’a sert tepki!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin