Cumhurbaşkanı Erdoğan Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantıyla İl kongresiyle konuşma gerçekleştirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Muş il kongrelerine Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantıyla konuşmaya katıldı.

”Kongrelerimizde toplamda 42 ilimizi tamamlamış olacağız. İnşallah şubat ayı sonuna kadar tüm il kongrelerimizi bitirerek 7. Olağan Kongremiz için hazırlıklarımızı tamamlamayı hedefliyoruz” diyen Erdoğan ”Salgın şartlarından dolayı maalesef ziyaretlere imkan bulamadım. Canlı bağlantı vasıtasıyla da olsa tüm il kongrelerimize iştirak etmeye çalışıyoruz. İnşallah aşı sürecinin başarıya ulaşmasından sonra bahar aylarından itibaren sizlerle hasret gidermeyi istiyoruz dedi.

”Biz yılın 365 gününü günün 24 saatini milletimize adayan bir partiyiz” vurgusu yapan Erdoğan, ”AK Parti yöneticisi her an milletle olan kişidir. Bu ülkede tatlı su siyasetçileri vardır. Onların yüzleri seçimden seçime görülür. Biz milletimize olan hizmetkarlığımızı sürdüren bir kadroyuz. Önümüze hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın milli iradeyi üstün kurma mücadelemizden taviz vermedik. Projelerimizi, icraatlarımızı en küçük kesintiye uğratmadık. Milletimize her alanda Cumhuriyet tarihinde yapılanları katbekat üstünde hizmetleri ulaştırdık. Ülkemizin bugünkü fiziki çevresinin sembolü olan eserlerin önemli bir bölümünü biz inşa ettik. Hizmet siyasetimizi, eser siyasetimizi sürekli bir adım öteye taşıyoruz. İnşallah son nefesimize kadar milletimize eser bırakmak için çalışmayı sürdüreceğiz. AK Parti teşkilatlarında görev alan her bir arkadaşımın da gecesini gündüzüne katarak çalışacağına inanıyorum” dedi.

CHP’nin başındaki zat partisindeki taciz ve tecavüz olaylarına tam 56 gündür sessiz

”CHP’nin başındaki zat partisindeki taciz ve tecavüz olaylarına tam 56 gündür sessiz” diyen Erdoğan, ”Tüm bunlar için herhangi bir işlem yapmıyor. Partimize yapılan saldırıların en büyük nedeni de ayyuka çıkan bu kokuşmuşluktandır. Mermeri delen suyun şiddeti değil sürekliliğidir. Karşımızdakiler milletimize sürekli yalan, iftira ve çarpıtmalarla giderken biz parti binalarında oturursak o mermer delinir” şeklinde konuştu. 

Erdoğan, ”Ülkemizin her konuda söyleyecek çok sözümüz var. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için vizyonu, hedefleri, projesi olan tek parti biziz. Diğerleri 18 yılın sonunda bizim yaptıklarımızı eleştirmekten başka ortaya birşey koymamıştır” diye ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantıyla İl kongresiyle konuşma gerçekleştirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin