Çekya Büyükelçisi Egemen Bağış: Çek Cumhuriyetinde Oynayan Basketbol Takımlarımızın Hepsi Zaferle Ayrıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü, karşılaştığı  Rus temsilcisi MBA Moscow takımını Çekya’nın Brno şehrinde 85-74 mağlup etti. Çekya’da mücadele eden temsilcilerimizin elde ettiği sonuçlar Türkiye’deki basketbol severlerin mutlu olmasını sağladı. Çekya Büyükelçisi Egemen Bağış sahalardan zaferle ayrıldık daha keyifli olmazdım dedi.

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol takımı Çekya temsilcisi ZVVZ USK Praha’yı 99-70 yendi. Çekya’da mücadele eden temsilcilerimizin elde ettiği bu sonuçlar Türkiye’deki basketbol severleri gururlandırdı.

Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü, karşılaştığı  Rus temsilcisi MBA Moscow takımını Çekya’nın Brno şehrinde 85-74 mağlup etti. Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol takımı Çekya temsilcisi ZVVZ USK Praha’yı 99-70 yendi. Tofaş Bursa Spor Kulübü ise, Çekya temsilcisi ERA Nymburk’u 97-103 gibi bir sonuçla mağlup etti. 

Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış’ın canlı olarak izledi. Karşılama sonrası Tofaş Bursa takımıyla beraber gruptan çıkan Nymburk takımının Başkanı Jiri Podpera, oğlu, Nymburk Genel Menejeri Ondrej Simecek ve TOFAŞ Genel Menejeri Tolga Öngören ile zafer ve centilmenlik fotoğrafı çekilen Büyükelçi Bağış, “Bugün Çek Cumhuriyetinde oynayan 3 takımımızın hepsi (Elazığ, Tofaş Bursa, Fenerbahçe) sahalarından zaferle ayrıldı. Büyükelçi olarak daha keyifli olamazdım” dedi.

Resim
Resim
Resim

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çekya Büyükelçisi Egemen Bağış: Çek Cumhuriyetinde Oynayan Basketbol Takımlarımızın Hepsi Zaferle Ayrıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin