Canpolat’ın Sosyal Medya Danışmanlığına Cüneyt Barut atandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın sosyal medya danışmanlığına Cüneyt Barut atandı.

Yapılan açıklamaya göre; Genel merkezde gerçekleştirilen atamaya Osmanlı Ocakları Kurucu Genel Başkanı Kadir Canpolat’ta katıldı. Mülakatları bizzat gerçekleştiren Canpolat, sosyal medya danışmanlığına Cüneyt Barut’u uygun gördü.

Canpolat, yeni görevinde sosyal medya danışmanı Cüneyt Barut’a başarılar dileyerek, Sosyal medya, siyasi olarakta artık birçok ülke yönetiminin gözünde iyi yönetilmesi gereken bir güç kaynağı. Bu sistem halka doğru zamanda ulaşıp, doğru bilgileri aracısız alınmasının sağlandığı bir sistem. Sosyal medyada, önemli olan değişimlere adapte olabilmek ve bu değişim dalgalarını ülke yararına doğru kullanabilmek. Bu nedenle devlet yönetiminde ve siyasette sosyal medyanın rolü olması gerektiğine ve bu rolün doğru kişilerin ellerinde doğru şekilde yönetilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu düşünceler ile bugün sosyal medya danışmanlığına Cüneyt Barut atıyorum ” dedi.

Sosyal medya danışmanlığı görev Belgesini Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın elinden alan Cüneyt Batur, “Bu görevi bana uygun gören Genel Başkanımız Kadir Canpolat’a ve bütün Osmanlı Ocakları ailesine karşı Allah bizleri mahcup etmesin. Osmanlı Ocakları’nı ve Osmanlı’yı en iyi şekilde halkımıza tanıtacağıma söz veriyorum. Beni bu göreve layık gördüğü için Genel Başkanımız Kadir Canpolat’a çok teşekkür ediyorum, görevimi en iyi şekilde layıkıyla yerine getireceğim” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=hp6mMa65Xu4

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Canpolat’ın Sosyal Medya Danışmanlığına Cüneyt Barut atandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin