1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BOTAŞ, Hatay’da gaz kaçağı tespit edilen boru hattında onarım çalışmalarına başladı

BOTAŞ, Hatay’da gaz kaçağı tespit edilen boru hattında onarım çalışmalarına başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (AA) – Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’den (BOTAŞ) yapılan açıklamada, Hatay’a doğal gaz arzı sağlayan boru hattında saat 05.08’de gaz kaçağı meydana geldiği ifade edildi.

Bakım onarım ve teknik emniyet ekiplerinin bölgeye intikal ederek gerekli güvenlik tedbirlerini aldığı ve hasar tespit çalışmalarını tamamladığı belirtilen açıklamada, doğal gaz boru hattındaki hasarın onarımı için gerekli çalışmalara başlandığı bildirildi.

Onarım çalışmalarının en geç 24 saat içinde tamamlanmasının planlandığı kaydedilen açıklamada, “Hatay ilimizin doğal gaz ihtiyacı, onarım çalışmalarımız tamamlanıncaya kadar geçici olarak sıkıştırılmış doğal gaz ile sağlanacaktır. Onarım çalışmalarımız süresince konutlarda ve sanayide herhangi bir doğal gaz kısıntısı/kesintisi söz konusu olmayacaktır.” ifadesi kullanıldı.

Muhabir: Fuat Kabakcı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BOTAŞ, Hatay’da gaz kaçağı tespit edilen boru hattında onarım çalışmalarına başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin