1. Haberler
  2. Genel
  3. BAŞKAN ÖZSU “3 AYLAR RAHMET VE BEREKET AYLARIDIR”

BAŞKAN ÖZSU “3 AYLAR RAHMET VE BEREKET AYLARIDIR”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aykut ÖZSU,üç ayların başlaması vesilesi ile bir mesaj yayımlayarak, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak bilinen üç ayları kutladı.

Mağfiretin, bereketin ve lütfun bol olduğu üç aylara bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diyen Başkan ÖZSU, mesajında şunları söyledi:

Rahmet ve bereketin bol olduğu üç aylara kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Dinimiz İslam da üç aylara büyük bir önem verilmiştir. Birçok ayet ve hadis bu ayların feyiz ve bereketinin öneminden bahsetmekte. Bir yılda bulunan beş kandil gecesinden dördünün üç aylarda bulunması, üç ayların ne kadar faziletli ve değerli olduğunu bizlere açık bir şekilde göstermektedir.

Tüm İslam âleminin, milletimin üç aylarını ve yeni yılını kutlar, kardeşlik ve barışın daim olduğu mutlu, huzurlu günler dilerim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAŞKAN ÖZSU “3 AYLAR RAHMET VE BEREKET AYLARIDIR”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Külliye Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Bizi Takip Edin